Κατάληψη-ΑΠΕΡΓΙΑ. Ομοσπ.Εργαζομένων ΙΚΑ: Δεν θα ανεχθούμε καμία απόλυση συναδέλφων μας της 9Κ-ΑΣΕΠ. Βίντεο Υποστήριξης Βουλευτών (6 Κόμματα, 4 Τροπολογίες, 23 Ομιλίες στο Κοινοβούλιο) και Ντοκουμέντα ΑΛΗΘΕΙΑΣ για ΑΣΕΠ-9Κ-ΙΚΑ, παρακάτω -> ->

Πρωτοφανής εμπλοκή Λύσης για ΙΚΑ: 4 τροπολογίες, υποστηριζόμενες από 6 Κόμματα, Απορρίφθηκαν με μισόλογα από τον Υπουργό του 7ου Κόμματος.

"Ρεπορτάζ" από την ΑΠΕΡΓΙΑ, στις 14-2-2013 και την παράλογη Κυβερνητική κωλυσιεργία.
~30 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι ΙΚΑ, της 9Κ-ΑΣΕΠ, παρακολούθησαν από τα θεωρεία της Βουλής, τη συζήτηση και Ψήφιση Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, με πλήθος Συναδέλφων τους Απεργών, διαμαρτυρόμενων έξω από τη Βουλή, με βροχή.
2 και 3 Βουλευτές από κάθε Κόμμα (πλην της Νέας Δημοκρατίας), επιχειρηματολόγησαν με πάθος και ομοψυχία και ζήτησαν ΕΠΙΜΟΝΑ να δεχθεί η Κυβέρνηση 1 τροπολογία, για να την Ψηφίσουν ΟΛΟΙ μαζί και να αρθεί η ΑΔΙΚΗ απόλυση των Εργαζόμενων του ΙΚΑ της 9Κ και να προσληφθούν οι της 8Κ.
Ούτε 1 Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στα έδρανα επί ώρες και όταν εμφανίστηκε κάποιος, διάβαζε εφημερίδα.
Στο τέλος ο Υπουργός ...ψέλλισε ότι τον ...ενημέρωσαν, πως θα δοθεί σύντομα λύση από την Κυβέρνηση και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ του υπενθύμισαν (μάταια) ότι τις ίδιες υποσχέσεις έδωσαν και πριν 3 μήνες.
Απογοήτευση από το "Ναό της Δημοκρατίας", όπου καταργήθηκε και η Αριθμητική: 6 Κόμματα που συμφωνούν, με συνολική δύναμη 171 Βουλευτών, ..."υποτάχτηκαν" σε 1 Κόμμα με 129 Βουλευτές.
Η συνέχεια στην "οθόνη" σας. Η 9Κ στο σπίτι της, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ΙΚΑ στο πολλαπλάσιο "κάτεργο", οι Ασφαλισμένοι-Συνταξιούχοι-Ανάπηροι σε τεράστια αναμονή-ταλαιπωρία, η Κυβέρνηση "κυρίαρχη", η Αξιοκρατία υπό διωγμό και η 8Κ...

1 σχόλιο: